Защото ни е грижа

Безотпадна технология 

В днешно време запазването на ресурсите на планетата би трябвало да е основен приоритет за всички компании. Нерециклирането на използваните суровини носи пряка вреда на всички, които обитават планетата, както и за следващите поколения. С гордост можем да отбележим, че Ролко използва безотпадна технология, съобразена с европейските изисквания за опазване на околната среда. В процеса на производство, отпадните хартиени материали се навиват на голяма ролка и се рециклират. Екологично чистата продукция на компанията е факт, изразен посредством безотпадната технология.

Когато работите с нас спасявате от отсичане хиляди дървета годишно, за да може да дишаме по-чист въздух и да живеем в един по чист свят.
Image
Image
Image

Нашата история

"Зад всеки успешен бизнес стои едно смело решение"
Питър Дракър

Когато решихме да предложим най-доброто на пазара в ролните консумативи и самозалепващите се етикети, бяхме наясно, че ще бъде дълъг път. Но нямахме съмнение, че този път е верният!

2000

Израдихме функционална производствена база във Варна и инсталирахме най-модерната в България машина за ролни консумативи за касови апарати и фискални устройства

2000

2001

Отворихме нашия офис и складова база в София

2004

Започнахме производството на пълноцветни етикети за везни и принтери

2004

2010

Внедрихме нова машина за офсетов печат за още по-голям капацитет и качество

2016

Приключи инсталацията на новата флексопечатна линия за производство на самозалепващи се етикети BOBST MX 370

2016

2019

Оптимизирахме и обновихме всички производства. Внедрихме нова система на работа, като подобрихме цялостното обслужване на клиентите

2000

Image

2010

Image
Image

2004

Image

2016

Image

Защо нас?

Високо професионално ниво, опит, позитивна нагласа, модерно мислене и желание за работа са едни от основните характеристики на работещите в компанията. Заедно с това ние даваме шанс на всички мотивирани хора, които желаят да работят в подходяща среда, гарантираща усъвършенстване на личностните им и професионални качества.

С грижа за природата

безотпадна технология спасява от отсичане хиляди дървета годишно  

Проверено качество

Проверено качество

Ежегодни одити
за 100% гаранция на качеството

Иновация

Златен медал 
от Международният Технически Панаир 
в Пловдив

Първокласно обслужване

Инвестираме в нашия персонал, за да предложим най-добрия сервиз
  • Нашите ролни продукти пазят Вашите фискални апарати и везни.
  • Консумативите "Ролко" гарантират работа без отделяне на прах и власинки, намаляват износването, осигуряват дълъг живот на печатащите устройства. Най-често превъзхождаме изискванията на ОЕМ производителите на печатащи устройства и затова няма да доведем до прекъсване на гаранцията на устройството.
  • Изключително прецизната изработка на хартиените ролки и етикети, позволява подмяна без загуба на време и усилия.
  • При съхранение ролките запазват способността си за получаване на отпечатък - 5 години, а самият отпечатък е траен в продължение на минимум 10 години
  • Консумативите "Ролко" се произвеждат с маркиран край на лентата и винаги съдържат пълния метраж, отбелязан на етикета.
  • Ние осигуряваме конкурентни предимства, като предлагаме ролки с гарантирано качество и потребителска индивидуалност /многоцветен отпечатък на лого, търговска марка или текст/.